Title Image

Myynnin koulutusohjelmat

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä myynnin koulutusohjelmia asiakkaan tarpeisiin.

Palveluvalikoimastamme löytyy keinot ja tavat tuoda tuoreita näkökulmia ja konkreettisia heti käyttöönotettavia työkaluja sekä vasta aloittaville myynille, että kokeneemmille konkareille.

Myyntikoulutuksemme ovat aina hyvin osallistavia ja käytännönläheisiä. Haluamme koulutustemme kautta nostaa myyntityötä tekevien taidollisuutta, suunnitelmallisuutta, innostusta ja motivaatiota proaktiivista myyntityötä kohtaan sekä vahvistaa myyntitiimin sisäistä yhteistyötä ja kulttuuria.

Suunnittelimme ja toteutimme yhteistyössä Terveystalon Julkisten palveluiden kanssa kaksimodulisen myynnin koulutusohjelman osanana laajempaa muutosohjelmaa, johon liittyvä yhteistyö jatkuu edelleen. Koulutus toteutettiin etänä ja linjoilla oli parhaimmillaan yli 120 Terveystalolaista ympäri Suomen. Energisistä ja mukaansatempaavista sessioista saatiin valtavasti positiivista palautetta ja koulutusohjelmalla saatiin aikaan juuri sitä mitä oltiin tavoiteltukin. Koulutusohjelman rinnalla rakennettiin myös myynnin pelikirjaa, toteutettiin syväluotaava asiakastutkimus ja pohdittiin miltä näyttää ja tuntuu erottautuva myyntityö sote-kontekstissa.

Kiitos energisestä ja innostavasta myynnin koulutusohjelmasta Terveystalolle. Aivan mahtavaa, että se vielä jatkuu!

Osallistuja, Terveystalon Julkisten palveluiden myynnin koulutusohjelma

Jätä meille viesti

    Stina Dansie, Founder & CEO
    stina@goodcall.fi
    + 358 40 1538911