Title Image

Myyntikoulutukset

Myynnin alkupään kehittäminen on kaikkien koulutuksiemme tavoite. Käsittelemme myyntityötä konkreettisesti emmekä teoretisoi. Valmennamme tiimejä ja yksilöitä menestymään ja tekemään asiakkaisiin lähtemättömän vaikutuksen. Myyntitiimien ja myyjien koulutukset räätälöimme aina yrityskohtaisesti, sillä lähtökohdat ja reunaehdot ovat  erilaisia. Voimme hioa myyntiprosessia, hitsata myyjiä toimimaan tiiviimmin tiiminä ja nostaa tiimin tuloksentekokykyä. Voimme olla mukana asiakastilanteissa esimerkiksi myyntikäynnillä tai haastatella asiakkaita jälkikäteen ja coachata yksittäistä myyjää siinä, miten asiakkaan kiinnostus herätetään ja saadaan käännettyä tarjouspyynnöksi.

Ominta osaamistamme on kylmäsoittaminen ja asiakastapaamisten sopiminen. Parannamme ja sparraamme myyjän valmiuksia soittaa myyntipuhelut niin, että ne tuovat vastaanottajalle arvoa. Tarinankerronnalla on tässä iso merkitys.

Osallistavan koulutuksemme tavoitteena on aktivoida osallistujat miettimään myyntityötä ja omaa tekemistä. Kaivamme oivalluttavilla kysymyksillä esille sen mikä on hyvää, mitä pitää kehittää, ja miten. Siten saamme myyjät mukaan omaan koulutukseensa ja autamme heitä keskittymään oman tekemisen kehittämiseen. Valmennuksen aikana myyjät löytävät uusia tapoja ja oivaltavat, miten he voivat lisätä myyntiä ja tehdä parempaa tulosta. Jos haaste on tiimin työskentelyn kehittäminen, innostamme tiimiä luomaan itselleen koulutuksen aikana uusi työtapoja ja käytäntöjä. Niiden avulla jokainen myyjä löytää paremmin oman persoonallisen tapansa tehdä myyntityötä, roolinsa tiimissä ja pystyy parantamaan myyntisuoritustaan. Koulutuksen aikana ideat viedään käytännön tekemiseksi, joten heti seuraavana työpäivänä koulutuksesta saa irti kaiken hyödyn.

Olisiko aika tehostaa myyntitiimin työskentelyä ja tehdä siitä entistä palkitsevampaa? Jos vastaat kyllä, soita 040 153 8911 tai lähetä sähköpostia stina@goodcall.fi.

7-kylmasoittovalmennus

Kylmäsoittovalmennus

Avaamme myyjän silmät näkemään kylmäsoiton rajattomat mahdollisuudet, löytämään luontevan tavan soittaa ja jäämään puhumalla asiakkaan mieleen.

8-myynnin-koulutusohjelmat

Myynnin koulutusohjelmat

Teemme myynnin osallistavat pienryhmävalmennukset aina asiakkaille räätälöidysti. Innostamalla teemme tulosta.

Kiitos Stina, olet tosi innostava ja inspiroiva ihminen! Kiitos! Upeeta että olemme päässeet kuulemaan sinun viisauksia ja oivalluksia ja mahtavaa että koulutus jatkuu. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Anne, Terveystalo

Jätä meille viesti

    Stina Dansie, Founder & CEO
    stina@goodcall.fi
    + 358 40 1538911