Title Image

Referenssit-old

123

Olemme palvelleet jo yli 123 asiakasta 15-vuotisen historiamme aikana.

1234

Koko tiimimme soittaa kuukaudessa noin 1234 asiakasoittoa.

12

Saamme tehtyä keskinmäärin 15 uutta kauppaa ensimmäisen 30 päivän aikana.

Luxus Worldwide, CGI & ProFinder

Ville Honkimäellä oli erinomainen kokemus Good Call:sta Luxuksen ajoilta. Kun hän seuraavassa roolissan CGI:llä lähti perustamaan uutta dataan ja asiakasymmärrykseen perustuvaa yksikköä, Good Call kutsuttiin apuun sekä myyntitarinan sanoittamiseen ja ensimmäisiin proaktiivisiin yhteydenottoihin. Kannatti, sillä yhdessä saatiin sekä selkeys myyntitarinaan että yli 10x ROI yhteistyöhön investoiduille euroille. Yhteistyömme jatkuu.

Terveystalo

Terveystalon Julkisten Palveluiden vetäjä Ville Salmi käynnisti taloon tullessaan pitkäjänteisen myynti- ja asiakkuustoiminnan kehitysohjelman. Villen sanoin yhden workshopin jälkeen latu oli auki, ja sen jälkeen Good Call on ollut mukana mm. myyntijohdon konsulttina, kouluttajana, myynnin pelikirjan rakentajana ja bränditutkimuksen tekijänä viemässä muutosta eteenpäin.

Eezy Flow

Yli 30 vuotta toiminut Corporate Spirit (nyk. Eezy Flow) lähti hakemaan kasvua ja laajentamaan tarjoamaansa kolme vuotta sitten. Kaksi viimeistä tilikautta ovat olleet yrityksen parhaat. 30 % myynnistä tulee uusista asiakkaista ja heistä 90 % kanssa Good Call on sopinut ensimmäisen tapaamisen.

Tarvitsimme kumppania toteuttamaan Microsoft-pilvipalveluiden kartoituksen suomalaisille IT-päättäjille nopealla aikataululla. Liidien määrä yllätti, sillä asiakasliidejä tuli vähintään tuplasti odotuksiin nähden. Joustava ja ammattimainen yhteistyö – voin suositella.

Katja Alaviitala, Partner Development Manager, Arrow ECS Oy

Jätä meille viesti

    Stina Dansie, Founder & CEO
    stina@goodcall.fi
    + 358 40 1538911